Selecteer een pagina

benno schildkamp

Benno heeft jarenlang directiefuncties bekleed in de verschillende branches bouw, installatie, detail- en groothandel, productie en voeding.

De oud-directeur van Food Connect leidde het snelgroeiende bedrijf door meerdere veranderfases van 4 naar 170 medewerkers en 30 franchisers. Benno kreeg met Food Connect onder andere de nationale eerste prijs van het ministerie van Sociale Zaken en werd genomineerd als NL-e inzending voor de Europese verkiezingen voor het bedenken van het SaS-model, een Stadion Als Spiegel. 

De voetbalmetafoor uit zijn boek “Voetballend Ondernemen” geldt voor teambuilding en medewerkers-betrokkenheid als hét voorbeeld, aldus de vakjury. Behalve z’n activiteiten als gastspreker, auteur en raad van advies-functies coacht hij nu andere ondernemers en wordt hij door verschillende organisaties ingehuurd voor raad en daad in hun bedrijfsvoering. Over hoe je met de juiste strategie, speltactiek, opstelling en selectie tevreden klanten kunt scoren en een hecht team en organisatie kunt neerzetten in alle fases van het bedrijf. Het is net voetbal.

uitdagingen

Iedere fase van jouw bedrijf biedt nieuwe uitdagingen en vraagstukken voor jou als ondernemer. Vanuit onze jarenlange ervaring bieden we advies, praktische oplossingen en tools die passen bij jou en jouw bedrijf.

mijn bedrijf

Een bedrijf runnen is een hele onderneming en in elke fase waarin jouw bedrijf of organisatie zich bevindt zijn er uitdagingen. Groeifases, veranderende marktomstandigheden, op het gebied van mens en organisatie, investeringen of eventuele overnames. De adviseurs van Zaakkracht (her)kennen de uitdagingen en vinden samen met jou en je medewerkers de juiste oplossingen.

maak een afspraak

ondernemer

Waarom ben ik ook al weer ondernemer geworden? Hoe moet het verder met mijn onderneming? Welke rol wil ik daarin spelen? Hoe zit het met mijn werk- en privé balans? Hoe groei ik zelf ook mee met mijn bedrijf? Allerlei vragen die leven bij ondernemers. De adviseurs van Zaakkracht begrijpen de ondernemer en zijn persoonlijke vraagstukken. We gaan hierover graag met je in gesprek.

maak een afspraak

leidersrol

Personeel is het kapitaal van de onderneming. Maar zit de juiste persoon wel op de juiste plek? Ben ik in staat de juiste mensen binnen te halen en aan mij te binden? Wat is mijn rol, hoe behoud ik overzicht en werkplezier, ook in een volgende fase? Zodat ik mij als ondernemer kan blijven richten op de aspecten waarom ik ooit als ondernemer gestart ben.

maak een afspraak

team

Heb je behoefte aan een nuchtere en ervaren sparringpartner die jou helpt de volgende stap te maken in ondernemerschap, leiderschap of management? Neem voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek contact op met Ard, Benno, Ewoud of Martijn.

Resultaatgericht,
commercie, 
mensgericht
en vernieuwing

Bedrijfsvoering, teambuilding,
strategie & ondernemen, mens & organisatie en verandermanagement

Data-analyse en
(management) dashboards

Creëren van inzicht door IT,
(financiële) analyse en planning & control

contact

Neem voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek contact met ons op.
Bel +31 (0)88 544 54 62, mail contact@zaakkracht.nl of vul ons contactformulier in.

+31 (0)88 544 54 62
contact@zaakkracht.nl
KVK 08213113
IBAN NL78 ABNA 0549 37 36 91

ALMELO
Twentepoort Oost 18b
Postbus 571
7600 AN Almelo

RIJSSEN
Spinnerstraat 35
Postbus 93
7460 AB Rijssen