Selecteer een pagina

benno schildkamp

Benno heeft jarenlang directiefuncties bekleed in de verschillende branches bouw, installatie, detail- en groothandel, productie en voeding.

De oud-directeur van Food Connect leidde het snelgroeiende bedrijf door meerdere veranderfases van 4 naar 170 medewerkers en 30 franchisers. Benno kreeg met Food Connect onder andere de nationale eerste prijs van het ministerie van Sociale Zaken en werd genomineerd als NL-e inzending voor de Europese verkiezingen voor het bedenken van het SaS-model, een Stadion Als Spiegel. 

De voetbalmetafoor uit zijn boek “Voetballend Ondernemen” geldt voor teambuilding en medewerkers-betrokkenheid als hét voorbeeld, aldus de vakjury. Behalve z’n activiteiten als gastspreker, auteur en raad van advies-functies coacht hij nu andere ondernemers en wordt hij door verschillende organisaties ingehuurd voor raad en daad in hun bedrijfsvoering. Over hoe je met de juiste strategie, speltactiek, opstelling en selectie tevreden klanten kunt scoren en een hecht team en organisatie kunt neerzetten in alle fases van het bedrijf. Het is net voetbal.

organisatiekracht

Krachtig je bedrijf runnen? Dat is een hele onderneming. Met steeds weer nieuwe uitdagingen en vraagstukken. Over de dagelijkse bedrijfsvoering, ontwikkelingen in de markt, groei, medewerkers, de organisatiestructuur, financieringsplannen en investeringen. Ga er maar aan staan.
Maar je hoeft het niet alleen te doen. Het team van Zaakkracht geeft raad én daad. In iedere fase van het ondernemerschap.

Ondernemen met daadkracht? Gewoon doen.
maak een afspraak met Zaakkracht.

leiderskracht

Au! Waar wringt de schoen? Is het groeipijn? Doe je wel waar jij goed in bent? En belangrijker: waar je lol in hebt? Meegroeien met je bedrijf. Zelf bepalen welke rol jij daarin speelt. Zorgen voor focus en een goede werk- en privébalans. Het is niet vanzelfsprekend. Het gesprek erover aangaan is dat wel. Want doe je niets, dan verandert er niets. Kies voor een nuchtere en ervaren adviseur van Zaakkracht. Voor (h)erkenning, een helder advies en praktische oplossingen.

Ondernemen met slagkracht? Jij bent aan zet. Maak een afspraak met Zaakkracht.

datakracht

Je onderbuikgevoel. Je gezond verstand. Het zegt vaak veel. Maar de wereld om je heen wordt steeds complexer. En data belangrijker. Kan jij je zakelijk gevoel onderbouwen met data? Het team van Zaakkracht combineert ervaring en concrete oplossingen met moderne tools die passen bij jouw bedrijf. Power BI bijvoorbeeld. Een tool waarmee we simpel gezegd je cijfers leesbaar maken. Waardoor je meer inzicht krijgt. Zodat jij met heldere (management) dashboards én praktisch advies kan sturen op data.

Ondernemen met meer inzicht en overzicht? Ontdek de kracht van data. Maak een afspraak met Zaakkracht.

team

Heb je behoefte aan een nuchtere en ervaren sparringpartner die jou helpt de volgende stap te maken in ondernemerschap, leiderschap of management? Neem voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek contact op met Ard, Benno, Ewoud of Martijn.

Resultaatgericht,
commercie, 
mensgericht
en vernieuwing

Bedrijfsvoering, teambuilding,
strategie & ondernemen, mens & organisatie en verandermanagement

Data-analyse en
(management) dashboards

Creëren van inzicht door IT,
(financiële) analyse en planning & control

contact

Neem voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek contact met ons op.
Bel +31 (0)88 544 54 62, mail contact@zaakkracht.nl of vul ons contactformulier in.

+31 (0)88 544 54 62
contact@zaakkracht.nl
KVK 08213113
IBAN NL78 ABNA 0549 37 36 91

ALMELO
Twentepoort Oost 18b
Postbus 571
7600 AN Almelo

RIJSSEN
Spinnerstraat 35
Postbus 93
7460 AB Rijssen