Even voorstellen

Ard Heuten

Even voorstellen:

Resultaatgericht, mensgericht en vernieuwing. Deze woorden staan voor Ard Heuten, organisatieadviseur bij onder andere Zaakkracht.

Ard; ‘ Tijdens mijn carrière heb ik diverse management- en directiefuncties bekleed bij grote bedrijven en binnen het MKB in diverse branches zoals productiebedrijven, adviesbureaus, en dienstverlenende organisaties. Vanuit mijn ervaring en achtergrond help ik ondernemers met het organiseren van hun bedrijf’.

Mijn kracht

‘Wat kom ik dan allemaal tegen? Dat is heel divers. Zo begeleid ik vanuit Zaakkracht meerdere overnames, al dan niet binnen de familie. Bij snelgroeiende bedrijven help ik bedrijven met het organiseren van die groei. Denk dan bijvoorbeeld aan overlegstructuren, het aanstellen van leidinggevenden, het brengen van inzicht in de resultaten (Datakracht), de juiste mens op de juiste plek en teambuilding.  Alles om de groei rendabel te laten verlopen’.

Actueel

‘Personeelstekort is een hot issue op dit moment. In alle branches komt dit voor. Hierbij leg ik de  focus dan op aantrekkelijk werkgeverschap: hoe behoud ik mijn personeel en hoe zorg ik ervoor dat ik aantrekkelijk ben voor sollicitanten. Hiervoor heeft zaakkracht meerdere instrumenten in huis’.

De kracht van Zaakkracht

Alle disciplines die nodig zijn om een goed advies te geven zijn in huis. Ik doe dit niet alleen maar werk vanuit een team, waarbij iedereen zijn eigen expertise heeft. Zo begeleiden wij als team ook financieringsaanvragen, en leveren via Datakracht echt inzicht in de stand van zaken in de onderneming. We begeleiden teams en directies, zorgen voor de juiste mens op de juiste plek.

 

Neem contact op met Ard.