Even voorstellen

Ewoud ten Berge

Even voorstellen:

Expert in het inzichtelijk en visueel maken van cijfers. Deze woorden staan voor Ewoud ten Berge, data-analist bij Zaakkracht.

Ewoud; ‘Ik ben 3,5 jaar geleden begonnen als assistent accountant en ik heb mij in deze periode gespecialiseerd in data-analyse met behulp van Power BI. In mijn functie kan ik mijn passie voor IT en mijn opleiding als Bedrijfseconoom perfect combineren’

‘Als specialist op het gebied van data-analyse maak ik voor onze klanten de cijfers visueel. Op een dashboard zie je dan eenvoudig hoe de organisatie ervoor staat. Waar draait de organisatie zoals zij willen en of kunnen? En waar zijn er nog verbeterpunten. Door dit cijfermatig inzichtelijk te maken kunnen wij vanuit Zaakkracht met onze organisatieadviseurs ook gericht advies geven’.

Mijn kracht

‘Iedere organisatie moet praktische en strategische beslissingen nemen over financiële, commerciële, logistieke en andere operationele processen in de bedrijfsvoering. Voor het nemen van deze beslissingen is actuele en betrouwbare informatie noodzakelijk. Mijn kracht is dat ik de beschikbare gegevens omzet naar informatie waarmee operationele en strategische beslissingen genomen kunnen worden’.

De kracht van Zaakkracht

‘Wij beschikken niet alleen over data-analisten die een mooi dashboard kunnen maken, maar ook over ervaren ondernemers die zelf jarenlang een management- en directiefuncties hebben bekleed en dus echt weten hoe het er in een bedrijf aan toe gaat. Zo kunnen wij een op maat gemaakt dashboard ook echt implementeren in een organisatie zodat zij maximaal voordeel kunnen halen uit alle beschikbare data’.

‘Zonder data ben je in de 21e eeuw verloren en ondernemers zoeken naar de juiste balans tussen data en het onderbuik gevoel. Ondernemers weten soms niet wat voor waardevolle inzichten er schuilen in de data van hun onderneming. En daar komen wij om de hoek kijken!’

 

                ‘Without data you’re just another person with an opinion’.

 

Neem contact op met Ewoud