Even voorstellen

Martijn Last

Even voorstellen:  

Inzicht bieden aan ondernemers door Finance en IT samen te laten komen.  
Deze woorden staan voor Martijn Last. Projectmanager datakracht en adviseur overnames/financieringen bij Zaakkracht.  

Martijn; ‘Mijn oorsprong ligt binnen de accountancy, waarvoor ik in 2015 de opleidingen voor AA-accountant en RB-Belastingadviseur heb afgerond. Hiermee ben ik gecertificeerd accountant en belastingadviseur. Daarnaast heb ik altijd al veel affiniteit met IT gehad. Met de combinatie van Finance en IT zijn wij bij Zaakkracht adviesdiensten gaan ontwikkelen op het vlak van business intelligence. Hierin hebben wij de afgelopen tijd veel ervaring en kennis opgedaan en ons ontwikkeld tot Power BI expert. Bij Zaakkracht bieden wij dit aan als datakracht’.

‘Op dit moment ben ik bezig met de opleiding tot  Register Adviseur Bedrijfsopvolging. Deze opleiding hoop ik in juni 2022 af te ronden waarmee ik mij specialiseer op het gebied van bedrijfsovernames. Als adviseur treed ik namens partijen op om de overname tot een goed einde te brengen. Afgelopen tijd hebben wij ook diverse bedrijfsovernames succesvol mogen begeleiden’.
 
Mijn kracht 

‘Ik heb expertise op veel vlakken van het ondernemerschap. In mijn jaren als accountant heb ik ondernemers in verschillende sectoren begeleid waardoor ik ook veel ervaringen heb opgedaan. Daarnaast ben ik al diverse jaren als adviseur actief met in de loop van de jaren diverse succesvolle projecten omtrent planning & control, managementinformatie(BI), procesoptimalisatie, IT-implementatie, bedrijfsovernames en diverse vormen van financieringsvraagstukken. Zo kan ik een ondernemer op vele manieren terzijde staan’.

De kracht van Zaakkracht 

‘Door het bij elkaar brengen van onze verschillende expertises kunnen wij organisaties optimaal adviseren. Door niet alleen IT in te zetten middels datakracht om tot waardevolle inzichten te komen, maar ook via organisatiekracht hier een vervolg aan te geven. Wij kunnen organisaties leren hoe deze inzichten om te zetten tot verbetering. Ook bij bedrijfsovernames brengen wij deze expertises bij elkaar. Niet alleen het overnametraject moet een succes zijn, maar ook de samenwerking van de kopers op lange termijn. Hiermee gaan wij tijdens het overnametraject al aan de slag’.

“De weg naar succes is altijd in ontwikkeling.”

 

Neem contact op met Martijn