leiderskracht

bedrijfsopvolging

Bedrijfsopvolging

Je familiebedrijf overdragen of overnemen is een uitdaging die vraagt om specifieke aandacht. Door tijdige en zorgvuldige afstemming waarborg je niet alleen het belang van je bedrijf maar ook dat van de familie als geheel. Met een onafhankelijke adviseur praten over bedrijfsopvolging binnen de familie zorgt voor een sfeer van vertrouwen, waarin iedereen haar of zijn persoonlijke invalshoeken en belangen kan en durft aan te geven. Want miscommunicatie, onbegrip of conflicten is in het kader van familiebelang wel het laatste wat je wil.

 

Samen werken, samen genieten

De adviseurs van Zaakkracht zijn naast specialist in bedrijfsovername ook ervaren, objectieve en betrouwbare gesprekspartners bij familiaire bedrijfsopvolging. Zij zijn in staat de zakelijke en emotionele kant te scheiden. Ze luisteren, verbinden en helpen jou met een praktische en persoonlijke aanpak voor de bedrijfsopvolging. Zodat het zakelijk en privé werkbaar is én blijft.

Kies jij voor een succesvolle bedrijfsopvolging van je familiebedrijf? Met het vroegtijdig advies van Zaakkracht zorg jij voor de juiste stuurkracht.

Kennismaken

Maak vrijblijvend kennis met Zaakkracht en ontdek de meerwaarde voor jouw bedrijf

Ons team