organisatiekracht

Inzet persoonlijkheidsanalyse (DISC)

Creëer begrip voor elkaar en functioneer beter als team

Zit die administratief medewerker op haar plek of zit er nog veel meer potentie in. Welke talenten kan die sollicitant allemaal toevoegen. En communiceer ik wel voldoende en op de juiste wijze of kan ik nog verbeteren. Vragen die bij veel ondernemers spelen. Hoe weet jij als ondernemer of binnen jouw bedrijf de juiste persoon ook op de juiste functie zit? Hoe verbeter je de communicatie? En hoe versterk je relaties. Zaakkracht kan jou helpen om je bedrijf efficiënter te laten werken.

Door middel van het inzetten van de persoonlijkheidsanalyse DISC kan je op een betrouwbare manier gedrag en communicatie meten. Het maakt patronen inzichtelijk. Niet om er een label goed of fout op te plakken maar om het gesprek aan te gaan. Waar ligt talent, waar komt gedrag vandaan en hoe werkt communicatie.

De DISC analyse kan zowel voor teams als voor individuen worden ingezet. Het creëert aandacht voor je medewerkers individueel maar ook aandacht voor het team. Door elkaar beter te leren kennen krijg je meer begrip voor elkaar. Als team kan je zo beter functioneren. Vooral een teamwiel maakt visueel waar iedereen staat.

Famke vertelt je er graag meer over.

 

Wij zijn gecertificeerd DISC trainers