leiderskracht

interne communicatie

Interne communicatie

In bijna ieder bedrijf geldt: de interne communicatie kan beter! “Ze praten wel, maar zeggen niets.” Of: “Ze vergaderen wel, maar communiceren niet.” Het zijn veelgehoorde opmerkingen van medewerkers. Hoe staat het met de communicatie in jouw bedrijf? En hoe zou het moeten zijn? Het door ontwikkelen van je interne communicatie moet je gewoon doen. Want ook jouw mensen willen gehoord worden.

Pak het aan!

Hoe is de overlegstructuur en hoe kan dit beter? Hoe voorkom je een vergadercultuur en werk je toe naar een effectieve communicatiestructuur? De adviseurs van Zaakkracht kijken graag met je mee.

Wij bieden de begeleiding zodat jij de communicatie kunt verbeteren. Dit kan onder ander door het voorzitten van vergaderingen, structuur aan te brengen in de interne communicatie en door begeleidingsgesprekken.

Maar ook het aangaan van gesprekken met medewerkers. Door het stellen van de juiste vragen kan je sneller de vinger op de zere plek leggen. Onze kwaliteit is ook het horen van wat er niet wordt gezegd en dit bespreekbaar te maken. Doordat wij objectief zijn opent dit de dialoog tussen werknemer en werkgever.

De ervaring leert dat goede interne communicatie leidt tot een betere werksfeer, minder ruis en meer rendement. Dat wil jij toch ook?

Zet jij praten en denken om in doen? Bel Zaakkracht voor een helder advies voor krachtige communicatie in jouw bedrijf.

Kennismaken

Maak vrijblijvend kennis met Zaakkracht en ontdek de meerwaarde voor jouw bedrijf

Ons team