benno schildkamp

Benno heeft jarenlang directiefuncties bekleed in de verschillende branches bouw, installatie, detail- en groothandel, productie en voeding.

De oud-directeur van Food Connect leidde het snelgroeiende bedrijf door meerdere veranderfases van 4 naar 170 medewerkers en 30 franchisers. Benno kreeg onder andere de nationale eerste prijs van het ministerie van Sociale Zaken en werd genomineerd als NL-e inzending voor de Europese verkiezingen voor het bedenken van het SaS-model, een Stadion Als Spiegel.

De metafoor uit zijn boek “Voetballend Ondernemen” geldt voor teambuilding en medewerkers-betrokkenheid als hét voorbeeld, aldus de vakjury. Behalve z’n activiteiten als gastspreker, auteur en raad van advies-functies begeleidt hij nu andere ondernemers en (familie-)bedrijven in directievoering en wordt hij door verschillende organisaties ingehuurd voor raad en daad.

Over jouw rol als directeur, hoe je met de juiste strategie, speltactiek, opstelling en selectie tevreden klanten kunt scoren en een hecht team en organisatie kunt neerzetten in alle fases van het bedrijf. Van snelle groei tot aan bedrijfsopvolging. Het is topsport, net voetbal.