Even voorstellen

Benno Schildkamp

Even voorstellen:

No-nonsense, pragmatisch en ervaren. Deze woorden staan voor Benno Schildkamp, organisatieadviseur bij onder andere Zaakkracht.

Benno; ‘Ik ben gewoon een Twentse ondernemer’.
Maar dan wel één met 25 jaar ervaring als directeur in diverse branches, met name in handel en productie.

‘Met mijn ervaring heb ik 11 jaar geleden Stadion als Spiegel (het SaS-model) bedacht. Een tool voor het bedrijfsleven over sportiever samenwerken, motiveren, rolverdelingen en teambuilding. Daarover verzorg ik vanuit mijn bedrijf Voetballend Ondernemen gastlezingen en begeleid ik andere ondernemers in directievoering met raad en daad. Voor meerdere opdrachtgevers, waaronder ook Zaakkracht’

‘Als ik het zo opgenoemd zie staan is het veel, heel veel wel. En ik hou er helemaal niet van om zo in de kijker te staan. Maar die ervaring is wel heel erg belangrijk in mijn werk. Die neem ik altijd mee’.

Mijn kracht

‘Ik herken de uitdagingen van eindverantwoordelijk zijn en het constant presteren onder druk. Je veranderende ondernemersrol, je eigen leiderschapsstijl. Of je bedrijf nu extreem sterk groeit, de ‘sleur en focus’ lastig wordt, moet saneren of in no-time je organisatie compleet anders moet inrichten. Of je je bedrijf wilt overdragen aan de volgende generatie, in welke stappen en in welke volgorde.

‘En hoe houdt je dan het overzicht en inzicht in je eigen organisatie en blijf je op de juiste wijze met je medewerkers communiceren? En hoe zorg je dat je, ondanks de hectiek van alledag, je de uitgestippelde doelen blijft zien en uiteindelijk samen scoort en wint?  Vragen genoeg! Maar met de antwoorden, tips en feedback hierop kan ik je helpen’.

De kracht van Zaakkracht

‘Zaakkracht heeft een onafhankelijk en gevarieerd team met ieder zijn eigen vakkennis en ervaring. Zo schakel je snel met de juiste experts. Een breed scala aan ervaring onder één dak, in directievoering en financieringsvraagstukken.  En met Datakracht beiden we een unieke manier om, up to date, over al je relevante info, kern- en stuurgetallen te beschikken. Volledig op maat gemaakt voor jou!’.

 

‘Als leidinggevende je team motiveren of demotiveren. Het verschil is maar twee letters maar maakt hét verschil tussen winst en verlies.’

 

Neem contact op met Benno.