even voorstellen

Famke Zandman – Potijk

Even voorstellen:

Energiek, verbinder en oplossingsgericht. Deze woorden staan voor Famke Zandman – Potijk, Organisatieadviseur bij Zaakkracht.

Famke; “ Mijn functie binnen zaakkracht is organisatieadviseur. Eigenlijk is dat ook gelijk de rode draad in mijn werkende leven, ik ben altijd bezig met mensen en organiseren. De laatste jaren heb ik mij gespecialiseerd in communicatie en gedrag van mensen en hoe je dit kan inzetten bij het intern organiseren en (door)ontwikkelen van organisaties. Ik vind het fijn om een richtingaanwijzer te zijn. Mensen aan te zetten tot bewustwording op een duidelijke en correcte manier die oplossingsgericht is”.

Mijn kracht

“Mijn kracht is dat ik goed kan organiseren, kan “zien/horen” waar de “pijn” zit en dit vervolgens kan omzetten in concrete acties om mee aan de slag te gaan.

Ik help mensen (her)ontdekken wat ze leuk vinden om te doen en waar zij energie van krijgen. Ik geloof er namelijk in dat wanneer je doet wat je leuk vindt, je hier goed in bent en hier je kracht ligt. Wat dan vervolgens voor jezelf, maar ook zeker voor je werkgever een positief effect heeft.

Door het goed door- en uitvragen na bijvoorbeeld een DISC analyse of het Binden & Verbinden traject kan je ook tot een concreet (actie)plan komen. Dit kan 1 op 1 worden inzet, maar zeker ook als team heel waardevol zijn voor een bedrijf! Daarnaast denk ik graag mee over hoe een bedrijf intern is georganiseerd, hoe wordt er gecommuniceerd en dan met name hoe kan dit worden geoptimaliseerd.

Mijn kracht komt het beste tot zijn recht bij werkgevers die bereid zijn om te investeren in hun medewerkers! Die iemand zoeken die meedenkt, die openstaan voor verandering en dit concreet willen maken”.

De kracht van Zaakkracht

Famke; “Wij als zaakkracht hebben een brede dienstverlening waar we allemaal op ons eigen gebied veel ervaring in hebben. Hierdoor bieden wij concrete oplossingen voor een ondernemer en zijn of haar zaak. Door samen op te trekken in kennis en kunde, met onze verschillende expertises, kunnen wij ook echt die meerwaarde bieden aan onze klant”.

 

‘Door oprechte aandacht en goed luisteren mensen in jouw zaak in hun kracht zetten én uiteindelijk jouw zaak kracht bijzetten!!’

 

Neem contact op met Famke