Even voorstellen

Niek Beld

Even voorstellen:

Nieuwsgierig, leergierig en kundig. Deze woorden staan voor Niek Beld, Business Intelligence adviseur bij  Zaakkracht

Niek: ‘Binnen Zaakkracht heb ik de functie als Junior Business Intelligence Adviseur . Ik ben begonnen met de opleiding bedrijfsadministrateur aan het Roc van Twente, vervolgens heb ik de opleiding Technische bedrijfskunde aan Saxion Hogeschool afgerond en heb ik mijn minor Mechanical Engineering gevolgd aan de Saimia university of applied sciences in Lappeenranta Finland.’

‘Al op de opleidingen en daarna ook zeker bij mijn vorige werkgever is mijn interesse in data ontstaan. Wat kan je met data, welke inzichten geeft dit en hoe kan je deze data inzetten om bedrijven (zichzelf) te laten verbeteren. Nu, met de kennis en kunde op zak, vind ik het leuk om dit te delen. Om anderen inzicht te geven in de mogelijkheden en kansen die er, naar mijn mening, voor elk bedrijf zijn.

Mijn kracht 

‘Door mijn brede achtergrond en mijn natuurlijke interesse in IT en data help ik organisaties te laten zien wat zij met datakracht kunnen.

Vervolgens geef ik advies hoe datakracht gebruikt kan worden en help ik met de implementatie en datavisualisatie om vervolgens de bedrijfsvoering te verbeteren. Dit is mijn (data)kracht!’

De kracht van Zaakkracht

‘De kracht van Zaakkracht is dat wij met een jong team, met elk een unieke kracht maar wel dezelfde visie, bedrijven helpen te verbeteren.’

 

‘Samen en met dezelfde gedachte daadkrachtig ondernemen!’

 

Neem contact op met Niek